Розпочинають ремонт вщент зруйнованої автодороги Дрогобич-Самбір

Сьогодні, 18 липня, нарешті розпочинається ремонт вщент зруйнованої автодороги Т14-18 на ділянці Дрогобич-Самбір.

Розпочинає ремонт автодороги СП «Дрогбуд-Україна» шляхом ліквідації ямковості ін’єкційно-струменевим методом. До ремонту долучиться філія «Дрогобицький райавтодор» після завершення робіт на автодорозі Дрогобич-Довголука.

Учора, 17 липня, спільна робоча група Дрогобицької райдержадміністрації та інспекторів Служби автомобільних доріг у Львівській області провели повторний виїзд з обстеження автодороги Дрогобич-Самбір. Було констатовано, що вона в аварійному стані.

Нагадаємо, неодноразово райдержадміністрація скеровувала запити в Службу автомобільних доріг у Львівській області та ДП «Львівський облавтодор», наголошуючи, що ця дорога потребує першочергового реагування.

Зокрема, запит про включення ремонту автодороги Т14-18 на ділянці Дрогобич-Самбір в план робіт на червень місяць було скеровано ще 4 травня в Службу автомобільних доріг у Львівській області, ДП «Львівський облавтодор», філію «Дрогобицький райавтодор», на що отримано позитивну відповідь і виконавцем робіт було визначено ДП «Львівський облавтодор».

Проте, в червні роботи на вказаній ділянці так і не були розпочаті, оскільки виконавець отримав завдання ремонтувати інші ділянки, зокрема, на автодорозі Трускавець-Стебник, в селі Довге, на Східницькому перевалі (автодорога Східниця-Пісочне) та ін.

Зважаючи на важливість для регіону автодороги Дрогобич-Самбір, голова райдержадміністрації неодноразово усно звертався до керівництва всіх зазначених дорожніх підприємств. Лише з 3 липня час філія «Дрогобицький райавтодор» провела фрезування автодороги на в’їзді в с. Лішня. і роботи призупинила у зв’язку з відсутністю асфальту. В Дрогобицькій райдержадміністрації 11 липня була проведена ще одна спільна нарада за участю інспекторів Служби автомобільних доріг у Львівській області М. Котлового, І. Застріжного та в.о. начальника філії «Дрогобицький райавтодор» І. Богаченка, на якій перед замовниками і виконавцями гостро було поставлено питання невідкладного проведення ремонту автодороги.

www.zik.ua